Rechizite pentru cei 6 copii din județul Călărași (FOTO-VIDEO)

Până aici Dumnezeu ne-a ajutat!

Am finalizat proiectul de cumpărare rechizite pentru copiii familiei Achim. Oameni care sunt săraci aici, dar bogați în inimă. După ce am văzut de la fața locului ce este acolo, nu mi-a venit a crede. Pereții stau să cadă pe ei și…iarna vine. Copiii sunt premianți, iar părinții sunt săraci. Viitorul lor este în mâna lui Dumnezeu!

Cu ajutorul lui Dani Popescu, am reușit să distribuim aceste rechizite! Vă mulțumim tuturor pentru implicarea pe care ați avut-o, atât financiară, cât și sprijinul adus în rugăciune. Mulțumesc paginilor care au distribuit acest proiect, atât celor de pe Instagram, cât și de pe Facebook. Mulțumesc Eduard Pîrvu (Christian Passion) pentru sprijin și încurajare!

Pot doar să spun că Dumnezeu a binecuvântat exact cum, cât și când a trebuit. Ați fost printre voi oameni care ați spus: Doar atât pot acum… și sunt sigur că ați spus-o deoarece ați simțit gravitatea situației.

Nimeni nu a donat prea puțin, cum nimeni nu a donat nici prea mult. Fiecare v-ați implicat exact cu cât a trebuit și pentru tot efortul – pentru că este unul – eu vă mulțumesc și mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească!

Mai jos voi lăsa câteva materiale (poze + video) realizate de Dani Popescu. Continuăm să ne rugăm deoarece pe la finalul acestei luni doresc să îi vizitez pentru a mai lăsa câteva lucruri (după cum am vorbit cu cei care ați fost implicați).

Continuăm să ne implicăm în acest proiect și în altele care vor urma! Sunteți o încurajare pentru noi și niște oameni la dispoziția lui Dumnezeu! Rămâneți o binecuvântare!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.