cine sunt cand nu ma vede nimeni

RECENZIE: CINE SUNT CÂND NU MĂ VEDE NIMENI? – Alina Ilioi Mureșan

Cine sunt când nu mă vede nimeni? este cea de-a treia carte scrisă de Alina. Primele două sunt Te iubesc pe nevăzute și Așa vei ști că l-ai întâlnit pe El.

Dincolo de ceea ce a scris, ce scrie sau ce va mai scrie, Alina este un om deosebit. Este o autoare profundă. Din câteva discuții pe care le-am avut cu ea prin live-uri pe Instagram sau prin schimburi de mesaje, mi-am dat seama de faptul că nu a avut o viață ușoară și personal, cred că nici acum nu e totul un zâmbet continuu. În ciuda acestui lucru, apreciez la ea faptul că tot timpul caută să aducă un plus celor de lângă ea și pentru aceasta, Alina, eu vreau să îți mulțumesc! Și eu sunt un om pe care l-ai încurajat!

În această carte, cititorul se va întâlni cu diverse episoade prin care a trecut sau chiar trece de-a lungul vieții. Dincolo de perdeaua care arată omul așa cum este la exterior, autoarea pătrunde în interior, pătrunde în gândul și inima cititorului. Multe situații sunt foarte specifice și chiar ea la un moment dat se arată foarte vulnerabilă. M-am întrebat de ce se lasă atât de vulnerabilă pentru cititori și răspunsul cred că este următorul: nu vrea să se ascundă. Prea mult pozăm cu zâmbete largi, dar în spatele lor…? Ce se află în spate?

Nu prea găsesc cuvinte să scriu această recenzie, însă va urma să am săptămâna aceasta un live cu Alina Ilioi Mureșan pe Instagram. Acolo îi voi pune mai multe întrebări și voi afla răspunsurile direct de la ea. Voi salva acest live și voi pune link-ul în acest articol. (click aici pentru video)

Haideți până atunci, să vă las două citate din carte. Aceste cuvinte le-am subliniat în cartea mea. Sper să vă fie de folos și chiar să vă răspundă la întrebarea de ce ar trebui să citești această carte.

Când dragostea este prima, nu mai e nimeni ultimul. Iar dragostea e celălalt. Mereu. (Alina)
În perioada în care diavolul caută să mă dărâme cu orice preț, Dumnezeu mă ridică fără niciun preț. Pentru că mă iubește. (Alina)

Sunt foarte mulțumitor pentru această carte și abia aștept să văd ce va fi în viitor deoarece Alina lucrează la cea de-a patra carte. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare cuvânt citit aici și mult har pe mai departe!

Poți cumpăra această carte, dar și celelalte, de la editura BookZone. Cărțile Alinei vor veni însoțite de semnătura autoarei. Accesează link-urile de mai jos pentru o redirecționare automată spre cărțile ei:
cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni?
setul de 3 cărți scrise de Alina Ilioi Mureșan

FLAVIUS AVRAMESCU

Dacă vrei să citești și alte recenzii de cărți, poți intra în rubrica RECENZII CĂRȚI din meniul principal al blogului, sau o poți accesa direct cu un click aici!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.