povestea unui luptator

RECENZIE: POVESTEA UNUI LUPTĂTOR – CORINA CONDRE

Povestea unui luptător este cartea pe care am așteptat-o de mult timp și tare mult m-am bucurat când am aflat că aceasta a mers spre editură pentru ca mai apoi să fie tipărită.

Bucuria mea pentru această carte a fost dinainte de a știi faptul că este scrisă. Mă bucuram deja de o viitoare carte când îi scriam Corinei Condre faptul că deabea aștept să citesc cartea pe care o va scrie din întregile frânturi ale trăirii familiei lor scrise succint în poveștile de pe instagram. Desigur, după 24 de ore aceste stories dispăreau și atunci am știut că este bine ca fiecare cuvânt să rămână ca mărturie, dar și ca încurajare pentru toți. Știam că acest jurnal trebuie să ajungă la cât mai mulți și iată – visul este împlinit.

Această carte, după cum deja v-am spus, este un jurnal. Motto-ul acestui jurnal nu este altul decât ISUS E BUN! În toate lucrurile, de la începutul cancerului, pe parcursul acestuia și până la pierderea celui drag, Corina și Tania (co-autoarea acestui jurnal) au avut o singură deviză: peste toate lucrurile știm că ISUS E BUN!

Personajul principal este luptătorul și anume tatăl Corinei. Despre el, cei dragi și nu numai, spun că în mijlocul durerilor se bucura deoarece știa că dincolo de acestea va urma să primească cununa vieții pentru care a luptat o viață întreagă. Desigur, nu vă voi spune mai multe idei din această carte deoarece îmi doresc să o citiți fiecare dintre voi.

Cartea e ușor de citit. Avem de-a face cu un limbaj simplu, familiar, iar capitolele sunt zile în care autoarea își prezintă atât vulnerabilitatea, cât și speranțele sale, însoțite de motto-ul ISUS E BUN! Iată ce spune o cititoare a acestei cărți, membră în echipa Părtaș cu Hristos, într-o postare pe Instagram:

Am citit cartea Corinei. M-a emoționat până la lacrimi. Am plâns. Am zâmbit. Am cântat. O carte deosebită, care m-a făcut să realizez cât de mult pot să am din Dumnezeu. M-a făcut să îmi doresc să mă avânt în cunoașterea Lui și să Îl laud mai mult.
Citind-o, mi-am dat seama cât de trecători suntem, că nu trebuie să ne legăm de nimic de pe acest pământ, ci că trebuie cu adevărat să ne legăm inimile de CER!
Mulțumesc Corina (+Tania) că prin această carte mi-ai înfocat dorința de a-L explora pe Dumnezeu mai mult și mi-ai aprins cu adevărat în inima un dor de Cer! ISUS E BUN!

Miriam Dănilă

Cartea aceasta reprezintă un proiect pe care Corina îl are în vedere și anume, banii strânși ca profit din vânzarea cărții vor pleca spre o asociație sau o clinică de oncologie, pentru a sprijini bolnavii de cancer. Nu vrei să iei parte și tu acestui proiect?

Cu Corina voi avea pe instagram un LIVE și vom vorbi mai pe larg despre această carte. Alătură-te nouă, sau revino săptămâna viitoare, când îl voi posta aici, pe blog, în contiuarea acestei recenzii. (click aici)

Cartea poate fi comandată direct de la Corina, dându-i un mesaj pe Instagram. CONTUL CORINEI AICI!

FLAVIUS AVRAMESCU

Dacă vrei să citești și alte recenzii, poți să accesezi rubrica RECENZII de pe blog, sau poți ajunge acolo cu un click aici.

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.