RECENZIE: Putere proaspătă – Jim Cymbala

Revin spre voi cu o nouă recomandare de carte și un autor probabil nou pentru unii, Jim Cymbala. Cartea de față se numește Putere proaspătă.

Cred că după ultima recenzie publicată pe blog a cărții lui Leonard Ravenhill – Rugăciunea pentru trezire – este o bună continuitate să vă prezint o carte care ar avea într-un fel sau altul ideea de trezire. Dacă am vorbit despre cărți în care puteam citi mărturii extraordinare și apoi am continuat cu o carte despre trezire, cred că această carte scrisă de Cymbala este chiar un mixt între ele.

În cartea Putere proaspătă vei putea citi o mărturie a unei lucrări pe care Jim a experimentat-o în Brooklyn Tabarnacle, biserica unde el este pastor. Noi astăzi cântăm despre lucruri noi, însă nevoia noastră este de lucruri proaspete și de oameni disponibili. Ideea de bază este: nevoia de Duhul lui Dumnezeu.

În cartea de față vei vedea cum autorul se izbește de încercări în slujire, în familie și chiar în dreptul său. Vei citi despre situații și stări întâmpinate de un slujitor dedicat total pentru lucrare. Vei înțelege probabil mai bine ce înseamnă afirmația lui Pavel care spunea: călcați pe urmele mele întrucât și eu calc pe urmele lui Hristos. Răspunsul pentru toate aceste lucruri este numai Duhul Sfânt ca și călăuzitor și putere la fiecare pas.

Chiar pentru vremurile pe care le traversăm, cartea de față ne aduce aminte de curajul pe care îl putem primi din partea Duhului Sfânt în a vorbi așa cum Petru s-a ridicat și a vorbit mulțumii într-un mod direct în Faptele Apostolilor 2:14.

Las și de data aceasta unul din lucrurile subliniate în timpul citirii. Și de această dată spun deschis că, din nou, cartea este foarte subliniată pentru că este într-adevăr o încurajare pentru slujitori și nu numai.

Fără Duhul Sfânt, Scriptura nu prinde viață. Închinarea e lipită de valoare. Predicarea este mecanică, fără să străpungă inima. Convingerea de păcat este aproape inexistentă. Credința e mai mult la nivel intelectual, decât simțită cu inima. Întâlnirile de rugăciune dispar treptat. Programele bisericești devin rutină. Și, în cel mai bun caz, creștinii se păstrează căldicei. – Jim Cymbala

Sunt sigur că această carte te va ajuta. Las un link de unde o poți comanda cu o reducere de 10% dacă folosești codul ”partascuhristos”: click aici

FLAVIUS AVRAMESCU

Dacă vrei să citești și alte recenzii de cărți, le poți citi în rubrica RECENZII CĂRȚI sau dând un simplu click aici. În curând voi prezenta cărțile și în format video. Rămâi aproape!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.