Ce mi-aș putea dori mai mult? – Laura Neagu

          Doamne, nu există dragoste mai sinceră și mai adâncă, decât cea pe care mi-o oferi Tu când îmi plec genunchii din plăcere. Nu există pace mai profundă decât cea primita în dar de la Tine, atunci când ne întâlnim, în locul nostru secret. Nu există mângâiere mai caldă decât cea pe care mi-o dăruiești Tu, când îmi păstrez lacrimile pentru Tine. Nu există încredere mai mare decât cea pe care mi-o oferi Tu, prin împlinirea tuturor promisiunilor.

          Doamne, nu există frumusețe mai perfectă decât cea pe care o văd în Tine, când ținem amândoi ochii închiși. Nu există vreun om, vreo forță pământească sau vreo dorință arzătoare, care să mă motiveze să lupt mai puternic decât o faci Tu prin siguranța și credincioșia pe care mi le oferi. Nu există vreun prieten care m-ar putea întelege vreodată atât de bine cum o faci Tu, prin cunoașterea, pătrunderea, acceptarea și devotamentul Tău.

          Doamne, nu există nimeni și nimic, nici în cer, nici în sistemul solar, nici în stratul de ozon, nici în cea mai îndepărtată galaxie, nici pe Pământ și nici pe vreo altă planetă înca nedescoperită, să mă fascineze într-un mod atât de minunat cum o faci Tu. Ce mi-aș putea dori mai presus decât prezența Ta?

Cu dragoste, a ta fiică binecuvântată,
Laura!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.