RUGĂCIUNE: Frica nu mai e stăpân

Pleacă urechea, Dumnezeule, și ascultă! Deschide ochii și privește la dărâmăturile mele. Căci nu pentru neprihănirea mea Îți aduc eu cererile mele, ci pentru îndurările Tale cele mari. Ascultă-mi ruga!

Tată ceresc, vin în aceste clipe înaintea Ta și recunosc că mă tem. Toate aceste temeri care îmi tulbură ființa, toate fricile mele, le aduc acum înaintea Tronului Tău de milă și Te rog, Tată, ajută-mă să scap de ele! Am obosit să mai trăiesc sub greutatea lor. Îmi recunosc vina, am crezut că pot duce singură aceste lupte, dar am eșuat de fiecare dată… Iartă-mă! Aleg să lupt din nou împotriva temerilor mele, dar astăzi voi avea biruință, pentru că astăzi aleg să conduci TU această luptă, Tu să-mi fii arma de război împotriva fricii. Doamne, Cuvântul Tău îmi spune de atâtea ori: NU TE TEME! De ce să mă mai tem?! Știu că Tu vei lupta pentru mine! De aceea, bazată pe Cuvântul Tău și având autoritatea delegată de Domnul Isus, îți proclam ție frică să pleci din viața mea și să nu te mai întorci niciodată! Eu primesc acum eliberarea în Numele Lui ISUS! Frica nu mai poate fi stăpân în viața mea, Stăpânul vieții mele ești Tu, Dumnezeul meu.

Mulțumesc, pentru că m-ai eliberat și pentru că mi-ai dat putere sa-mi identific slăbiciunea. Acum sunt un om liber, plin de pacea Ta sfântă și ancorat mai mult în Tine! Dacă Tu ești cu mine, nu mă tem de nimic. Tu ești stânca mea, apărătorul și turnul meu de scăpare în care îmi găsesc adăpost!

Mulțumesc, pentru că TU ești Puterea vieții mele! Te iubesc!
Amin!

M. S.

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.