Strigătul pentru generație – Sara Nagy

Aceată rugăciune am rostit-o într-o seară în care inima mea striga pentru această generație, cred că este un strigăt al generației care se ridică în Numele Lui și merge înainte condusă de Cel care a biruit!

Tată, avem nevoie de prezența Ta manifestată în acest fel.
Te căutăm Tată, căutăm să Te cunoaștem în Ta, să cunoaștem lărgimea, lungimea, adâncimea și înălțimea dragostei Tale pentru această generație!
Vrem să Te vedem cum lucrezi cu putere în generația aceasta, cum tinerii care se ridică lasă totul doar ca să Te găsească pe Tine! Vrem să fim înarmați cu toată armătura Duhului Sfânt pentru a putea sta împotriva uneltirilor diavolului. Vrem să fim o generație condusă și plină de Duhul Sfânt!
Tată, noi suntem strigătul acestei generații și vrem să facem tot ce putem pentru a ajuta Biserica Ta să se ridice la statutul la care a fost chemată, la a fi biruiotare prin Cel care a biruit totul! Vrem să ducem această luptă împreună cu Tine, să cunoaștem prin Duhul Tău care sunt strategiile celui rău și să le oprim prin autoritatea pe care Tu ne-ai dat-o! Arată-ne care este locul nostru în armata Ta.
Aducem înaintea tronului Tău generația prin care credem ca Tu vei aduce dezlegare de legăturile celui rău care au stăpânit peste acest popor!
Vrem să cunoaștem inima Ta pentru cei pierduți în întunericul acestei lumi, care cuprinși de disperare se afundă tot mai tare în lucrurile care (cred ei) le vor aduce libertate și împlinire… Dar știm că libertatea și împlinirea lor se poate găsi doar în prezența Ta, acela este locul în care toate lucrurile se schimbă! Știm că adevarata împlinire dupa care se alergă așa de mult se pot găsi DOAR în Tine, în nimic altceva! Tot ceea ce credem că ne poate împlini în afară de Tine este deșertăciune și goană după vânt …o minciună.
Vrem să trăim în așa fel încât cei din jurul nostru să Te vadă pe Tine și să Te glorifice! Nu vrem să facem Numele Tău de rușine, ci vrem să-I aducem cinste! Vrem să fim transformați în timp ce stăm în a Ta prezență, să primim curajul de-a merge înainte, în biruința care ne așteaptă! Vrem să ne punem viețile pe altarul Tau, să arzi tot ce trebuie, să ne purifici inimile, pentru a ne putea asemăna tot mai mult cu sfințenia Ta! Atrage-ne înspre inima Ta!
Vrem să fim o generație plină de credință, să Te iubim chiar dacă nu Te vedem, să Te ascultăm chiar și atunci când pare că vorbești în șoaptă…sau când tot ce avem este Cuvântul Tau scris, vrem să avem încredere deplină în acest Cuvânt Sfânt, care nu se va schimba niciodată!
Isuse, ajută-ne să trăim în unitate, să fim una, așa cum Tu și Tatăl una sunteți! Vrem să luăm exemplul Tău, să ne jertfim, să dăm totul pentru ceilalți. Împresoară-ne cu lanțurile dragostei Tale, încât nimica să nu ne poată despărți! Împreună cu Tine facem cea mai puternică echipă!
Tată, Tu cauți o inimă predată, o inimă zdrobită care caută cu sinceritate fața Ta și care recunoaște ca Tu ești cea mai mare nevoie a ei și că fără Tine ea ar deveni ca un pământ fără apă, ca o floare tăiată a cărei viață se scurge într-un timp așa de scurt… Tu nu cauți o inimă perfectă! Fără Tine, această inimă și-ar pierde scopul pentru care a fost proiectată; cu mult timp înainte de crearea Pamântului Tu ai hotărât să creezi o inimă în care să domnești, în care răutatea să nu stea, una care să fie călăuzită de Tine, o inimă legată de inima Ta de unde să-și poată lua viață, să se încarce cu ceea ce este în inima Ta. Vrem să cunoaștem inima Ta și să purtăm povara pe care o porți Tu pentru oamenii care trăiesc fără să Te cunoască, pentru cei care au o inimă de piatră, dar vrem să trăim și bucuria care tresaltă în inima Ta și în întregul Cer atunci când un pierdut Te găsește pe Tine!
Vrem să auzim cum bate inima Ta și în același ritm să bată și a noastră! Tu ai scos inima noastră la un loc larg, în care să poată experimenta adevărata bucurie, în care să poată fi așa cum ai gândit-o Tu, liberă – liberă să se poată desfăta în Tine!
Tu vei câștiga inima aceastei generații prin dragoste, și ea va fi doar a TA!
Amin.

Sara Nagy

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.