DESPRE

Vă binecuvântăm în Numele Domnului Isus Hristos și înainte de toate, vă rugăm, primiți salutul nostru prin versetul:  „Credincios este Dumnezeu, care v-a chemat la părtășia cu Fiul Său, Isus Hristos, Domnul nostru.” – 1 Corinteni 1:9

DE CE „PĂRTAȘ CU HRISTOS”?
Numele inițial Părtaș la crucea lui Hristos l-am primit într-un moment de rugăciune. Nu-mi aduc aminte să fi cerut expres asta, dar știu că într-o zi mi-a venit în gând această denumire.

Da, am ales acest titlu – stai, nici nu l-am ales – mi-a fost dat! Singura alegere pe care am făcut-o eu aici a fost să aleg dacă să-l primesc sau să-l resping și am acceptat acest titlu ca venind din partea lui Dumnezeu.

Acest titlu are o însemnătate destul de mare. Într-o vreme în care pentru mulți crucea este doar o bijuterie, o sărbătoare sau un obiect de ornament, pentru noi este o ”mândrie” să o purtăm asemeni cum Hristos a făcut-o. În ciuda batjocorilor, minciunilor, lucrurilor rele care se întâmplă, prin puterea acestei cruci ne împotrivim tuturor celor menționate, ba chiar și celor pe care nu le-am menționat. Pe crucea lui Hristos a fost cel mai sfânt sânge, cele mai dureroase răni, însă acele râni mie-mi dau pansament binecuvântat pentru orice rană. Nu, nu o prezentăm ca o dramă, ci ca o veste bună!

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe. A fi părtaș cu Hristos înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși… dragoste.
(Flavius Avramescu – autor pagină)


AJUTĂ LUCRAREA PĂRTAȘ CU HRISTOS!

Vrei să iei parte acestei lucrări și nu știi cum? Îți prezentăm mai jos o listă a lucrurilor foarte necesare, lucruri pe care le poți face și pentru care ți-am fi foarte recunoscători.
rugăciune: noi gândim continuu cu ce putem veni ca noutate, astfel încât această lucrare să fie de un real folos urmăritorilor și nouă deasemenea.
distribuire: cunoaștem faptul că mediul online înseamnă foarte mult rețelele sociale, astfel că te invităm să distribui pe rețelele sociale, la tine în profil, resursele care ți-au fost de un real ajutor.
abonare: lucrăm la un newsletter și la butoane de abonare prin mail. Așadar, cu o simplă abonare vei fi printre primii care vei afla ceea este nou pe blog
scrie-ne: încurajări, sfaturi, păreri ș.a.m.d. Suntem foarte bucuroși când primim mesaje din partea voastră și negreșit vom veni și cu răspuns către voi în cel mai scurt timp posibil.
donează: momentan proiectele au fost făcute prin rețelele sociale (Instagram și Facebook), însă va urma să facem un cont prin care vei putea susține lunar această lucrare (vezi sețiunea DONEAZĂ)

MULȚUMIM că ne ești alături! Pentru a cunoaște oamenii din spatele acestei lucrări, poți accesa subcategoria ECHIPĂ PcH din meniul DESPRE sau poți apăsa aici.