RESURSE TEXT

Este o reală binecuvântare să te știm aici. Noi, echipa Părtaș cu Hristos, mulțumim lui Dumnezeu pentru inspirația pe care ne-o dă să vă putem sluji și în acest fel. Nădăjduim că tot ceea ce veți găsi pe acest blog să fie spre zidirea voastră spirituală. Orice încurajare, învățătură, recenzie, orice resursă sau proiect, sperăm să vă fie de folos.

Resursele text, pe diverse categorii, se găsesc în submeniul RESURSE TEXT. Astfel că, acolo se vor putea găsi devoționale, articole, recenzii, rugăciuni și mesajul de luni.

  1. DEVOȚIONALE: aceste texte ne dorim să fie o reală binecuvântare pentru voi. Nu vor fi lungi, însă acestea cuprind lucruri esențiale. Se pleacă de la Cuvântul lui Dumnezeu, se scrie un mesaj personal bazat pe acest text, iar în final cititorul va fi condus spre meditație și/sau acțiune, arătând tot timpul speranța pe care trebuie să o avem cu toții.
  2. ARTICOLE: aceste resurse sunt mai lungi decât devoționalele și în centru au învățătura și/sau studiul.
  3. RECENZII: încurajăm cititul! Astfel că la o anumită perioadă de timp (sperăm ca săptămânal) vom posta câte o recenzie a unei cărți pe care cineva din echipa noastră a citit-o. Nădăjduim ca acestea să vă fie de folos și să aprindă în voi dragostea de citit.
  4. RUGĂCIUNI: ne place să ne rugăm în biserică, în cămăruță și chiar în gând deseori. Dar noi deseori ne și scriem rugăciunile. Chiar dacă o rugăciune nu este un tipar pentru fiecare, ne dorim ca prin acestea să găsim profunzimea și dorul de rugăciune individuală, oriunde ne-am afla.
  5. MESAJUL DE LUNI: în fiecare luni, de ani de zile, primim câte un mesaj scris în versuri. Un mesaj de încurajare transmis de Dumnezeu prin Diana Părăoan. Ea tot timpul spune: simt că Dumnezeu dictează, iar eu scriu ceea ce primesc.

Mai mult, ne dorim să aflăm feedback-ul vostru. Vrem să știm cum v-a vorbit Dumnezeu prin acest blog. Deasemenea, ne-am bucura să veniți și cu propuneri despre ce s-ar mai putea posta ca resursă text și cu siguranță fiecare părere va fi citită și luată în calcul. Vezi detalii în secțiunea CONTACT.